Prodam hišo? To je kar pogosto vprašanje ljudi

Kar nekaj let nazaj smo se s prijatelji odločili, da bomo na morju kupili neko hišo, ki bo kot naš vikend. Hišo sem kupila jaz, saj sem bila edina v skupini z neko dobro službo in pogodbo za nedoločen čas. Ko smo jo kupili, smo jo res redno uporabljali vsako poletje. V tisti hiši se je res marsikaj zgodilo in imamo neskončno lepih spominov. Hiša je bila na res zelo lepi lokaciji, tako da smo imeli morje zelo blizu, prav tako pa tudi trgovine in center. Lahko smo se zabavali, se kopali in nakupovali. Res so bila poletja nepozabna.

Prodam hišo? To je kar pogosto vprašanje ljudi

Potem pa so prišla leta, ko bi lahko rekli, da smo se vsega malo naveličali in nekako odrasli iz te faze zabavanja. Res je bilo škoda, saj je hiša lepo samevala zadnje dve leti. Enostavno nisem več vedela kaj naj naredim. Obdržati je nisem želela, saj je ne rabim. Službo nimam na Obali, se pravi mi ne koriti kaj dosti.

Začela sem se spraševati, če prodam hišo? Res sem zelo dolgo razmišljala o tem koraku in se o tem pogovorila tudi z prijatelji. Vsi so se nekako strinjali da prodam hišo in da bo tako najboljše. Naš zaključek je bila prava odločitev in res sem naredila oglas, da prodam hišo. Hiša je bila v zelo dobrem stanju, saj smo bili malo časa v njej. Lokacija je bila izvrstna in vedela sem da jo bom prodala zelo hitro.

Ko se je hiša prodala, smo naredili še neko poslednjo zabavo v njej in se nekako poslovili od naše mladosti in od zabavanja. Res imamo zelo veliko lepih spominov od tam in tega ne bomo nikoli pozabili, a dejstvo je da gremo naprej in da nas še marsikaj čaka v življenju, kar je lahko še boljše in lepše, zato je vredno pustiti preteklost tam kjer je.