Sedaj se nahajate na:

Domov | Novice | Arhiv novic - spust | Žnidarčič, Novakova in Žnidaršič državni prvaki
Žnidarčič, Novakova in Žnidaršič državni prvaki PDF E-pošta
Najboljši slovenski spustaš na divjih vodah zadnjih let Nejc Žnidarčič je bil najboljši na državnem prvenstvu v klasičnem spustu, ki je potekalo na Savi Dolinki. V ženski konkurenci je bila najboljša Ajda Novak, med kanuisti je zmagal Peter Žnidaršič, med dvojci pa sta bila najboljša Kovačič in Testen.

Kajakaš Nejc Žnidarčič (KKK Soške elektrarne) je na Savi Dolinki priveslal do naslova državnega prvaka v klasičnem spustu. Potem ko je zaradi bolezni izpustil tekmo državnega prvenstva v spust sprintu, ki je bilo organizirano pretekli petek v Solkanu, je tokrat s progo opravil štiri sekunde hitreje kot drugouvrščeni Tim Kolar, Simon Oven (oba KKK Ljubljana) pa je na tretjem mestu zaostal za dobrih deset sekund in pol. Kolar in Oven sta prejela kolajni tudi v konkurenci mlajših članov, kjer je tretje mesto zasedel njun klubski kolega Maks Frančeškin. Med mladinci je bil najboljši Vid Debeljak (KKK Tacen), drugo mesto je zasedel Matic Klobučar, tretje pa Rok Markočič (oba KKK Soške elektrarne). Klobučar je bil najboljši tudi med mlajšimi mladinci, kjer sta se mu na odru za zmagovalce pridružila še Vid Karner (KKK Nivo Celje) in Jani Jarc (KKK Soške elektrarne).

V konkurenci kajakašic je z velikim naskokom, pred tekmicami je imela namreč več kot 40 sekund prednosti, slavila članica KKK Ljubljana Ajda Novak. Na drugo mesto se je uvrstila Neža Vrevc (KKK Tacen), tretje mesto pa je zasedla Anja Kancler (KKK Soške elektrarne), ki je zaostala za minuto in sedem sekund. Neža Vrevc se je s svojim časom povzpela na prvo mesto tako v kategorijah mladink kot mlajših mladink. Med mladinkami je bila druga Anja Kancler, tretja pa Eva Vrevc (KKK Tacen), medtem ko je v konkurenci mlajših mladink drugo mesto zasedla Neža Jarc (KKK Ljubljana), tretje pa Beti Medved (KKK Soške elektrarne).
Med dvojci sta nastopala le dva čolna Soških elektrarn. S skoraj dve minuti hitrejšim časom sta zmagala Kovačič in Testen, drugo mesto pa sta zasedla Makovec in Čermelj.

Med kanuisti sta se najbolj izkazala člana KKK Ljubljana Peter Žnidaršič in Luka Žgajnar. Žnidaršič je zmagal s prednostjo sekunde pred Žgajnarjem, Jure Kljun (KKK Simon) pa je na tretjem mestu zaostal za 44 sekund. V konkurenci mladincev se je Žgajnarju in Kljunu na tretjem mestu pridružil Žiga Taljat (KKK Soške elektrarne), med mlajšimi člani je bil Jure Kljun prvi, Leon Breznik (KKK Tacen) pa drugi.

Podrobnejše rezultate lahko najdete na: www.timing-mojstrana.com

 

Komentarji

 
133.
GOOD | POOR 0 AlexBurovs (00:29 16-03-2017)
ko[censored]kon dey
 
 
132.
GOOD | POOR 0 AntonPopin (21:35 13-03-2017)
piterburg
 
 
131.
GOOD | POOR 0 ArtemTitows (20:39 12-03-2017)
kompbook
 
 
130.
GOOD | POOR 0 Chris (14:05 07-02-2017)
Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?
I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.

Any responses would be greatly appreciated.

Here is my homepage ... web hosting: https://greece.com.gr
 
 
129.
GOOD | POOR 0 Probhouck (04:02 07-02-2017)
An increased metabolic rate of fat into [censored]scles conversion will be the second effect you will [censored]scle inhancers notice after using Probolan 50. By controlling the testosterone and estrogen economy, your body starts natural fat burning and develops pure [censored]scles . squeeze from your [censored]scles
 
 
128.
GOOD | POOR 0 Staci (11:25 14-01-2017)
Es el caso de los hoteles NH aparca y vuela Madrid (www.portal.criartemoveisdf.com.br: http://www.portal.criartemoveisdf.com.br/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=9781) el hotel HSH Aeropuerto.
 
 
127.
GOOD | POOR 0 Joycelyn (10:22 30-12-2016)
Hi, Neat post. There's a challenge along with your
site in internet explorer, would check this? IE
nonetheless is the marketplace chief and a massive component of folks
will leave out your wonderful writing as a result of this issue.


Also visit my page - VergieZGrahm: http://www.somsocial.com/index.php/blog/35003/terry-soesbe-advice-for-preventing-and-relieving-back-problems/
 
 
126.
GOOD | POOR 0 Gerald (03:50 24-12-2016)
Capacitación técnico profesional, dos cursos académicos, en la Academia
de Oficiales de la Guarda Oposiciones Guardia Civil Requisitos
Edad: http://www.gretaplan.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=373884 de Aranjuez.
 
 
125.
GOOD | POOR 0 Aleisha (02:34 24-12-2016)
Leo un aviso gu mensaje, mas no lo veo en esta página escrito.


my web site parking aeropuerto malaga larga estancia: http://withinfp.sakura.ne.jp/eso/index.php/1947936-parking-aeropuerto-m-alaga/0
 

Dodaj komentar